Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Kupovinom na Internet prodavnici sajta www.elektroleum.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.

Prodavac zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja izvrši izmene i dopune Opštih uslova kupovine.

Cene artikala su izražene u dinarima sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV).

Fizička lica robu mogu platiti gotovinski prilikom preuzimanja ili uz prethodnu uplatu na račun. Pravna lica robu mogu platiti virmanski uz prethodan zahtev za izdavanjem predračuna.

Vašu internet kupovinu na našem sajtu možete obaviti svakog dana u godini od 00-24h.

Opšti uslovi

Nakon prijema on-line porudžbine, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku ili pismenu potvrdu porudžbine.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči nove, ispravne i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom potvrde porudžbine.

Elektroleum ima ugovor sa “AKS Express” kurirskom službom i pošiljka će biti poslata preko “AKS Express”-a osim ukoliko kupac ne naglasi drugačije. Kupac ima pravo da zahteva slanje pošiljke na način koji njemu najviše odgovara, a mi ćemo se potruditi da ispunom njegov zahtev u najkraćem mogućem roku. Cene kurirske službe navedene na sajtu su okvirne i u slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe prodavac se ne može smatrati odgovornim. Napominjemo da kurirske službe preuzimaju pošiljke od nas od ponedeljka do petka između 15:30 i 16:30 časova, Ukoliko naručujete preko vikenda, Vaša porudžbina će biti obrađena u ponedeljak ujutro. Uobičajeno je, za sve pošiljke poslate danas, da su već sutra u rukama naručioca. Ovo zavisi isključivo od lokalne kurirske ispostave i kurira.