Po najpovoljnijim uslovima i cenama nudimo Vam proizvode koji se mogu naći u prodajnom katalogu čuvenog nemačkog giganta, kompanije CONRAD.

Conrad

Po najpovoljnijim uslovima i cenama nudimo Vam proizvode koji se mogu naći u prodajnom katalogu čuvenog nemačkog giganta, kompanije CONRAD ( Conrad Srbija ). Određeni artikli su odmah dostupni na lageru, a ukoliko to nije slučaj, organizujemo uvoz i dostavu na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

https://www.conrad.com

Conrad Electronic SE je Nemački trgovinski lanac elektronskih proizvoda sa sedištem u Hirschau-u.

Asortiman proizvoda fokusiran je na potrošačke i specijalizovane elektroničke linije, uključujući računarsku opremu, multimediju, modeliranje, kućnu automatizaciju, alate, elektronske komponente, baterije i proizvode za napajanje…

Trenutni asortiman proizvoda Conrad-a obuhvata oko 450.000 različitih artikala. Asortiman proizvoda uključuje i svetske brendove, kao što su Apple, Microsoft, Philips, Samsung, Bosch, Makita, Garmin, SanDisk, Canon, Nikon, Abus, LG, Logitech, Osram i mnoge druge. Conrad je ujedno i poznat po svojim brendovima – VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, Reeli, Conrad Energi i C-Control. Conrad Srbija.

Naša ponuda.

UNI-T Elektroleum Srbija Beograd

Uni-Trend UNI-T merni instrumenti

Suočeni sa brzim tehnološkim napretkom u današnjem društvu, Uni-Trend se trudi da proizvode uredjaje najvišeg standarda kvaliteta kroz kontinuirano istraživanje i razvoj. Uni-Trendovi timovi inženjera za istraživanje i razvoj fokusirani su na stvaranje visokokvalitetnih, raznolikih i konkurentnih proizvoda. U procesu razvoja proizvoda, Uni-Trend stavlja naglasak na inovativnost i sigurnost, kako bi se osiguralo da svi novi proizvodi zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

Stalnim poboljšanjem tehnologije proizvoda i standarda kvaliteta, Uni-Trend je u stanju da ostane konkurentan na globalnom tržištu koje se stalno menja. U Uni-Trendu.

Međunarodna prodajna mreža Uni-Trenda pokriva sve kontinente osim Antarktika. Glavni brend Uni-Trenda UNI-T prodaje se u više od 80 zemalja širom sveta, pokrivajući sve veće razvijene zemlje i tržišta u razvoju.

Nudimo Vam po povoljnim uslovima proizvode koji se mogu naći u prodajnom katalogu kompanije UNI-TREND. Određene artikle imamo i odmah dostupne na stanju, ukoliko to nije slučaj sa artiklom za koji se Vi interesujete organizuje se uvoz u najkraćem mogućem roku.

https://www.uni-trend.com

Fluke merni instrumenti

Fluke je globalna američka industrijska kompanija koja proizvodi elektronske merne uređaje. Kompaniju je 1948. osnovao Džon Fluk na severozapadu Sjedinjenih Država. Danas je sedište u Everetu u državi Vašington. Fluke ima proizvodne pogone u Sjedinjenim Državama, Aziji i Evropi, kao i prodajne i servisne podružnice u nekoliko zemalja. Fluke je sada deo Fortive. Sa ručnim digitalnim multimetrom tipa 8020A koji je predstavljen 1977. godine, Fluke je kreirao model za digitalne multimetre sa displejom sa tečnim kristalima koji su i danas uobičajeni i od tada više ne snabdeva samo radionice i laboratorije, već prvenstveno razvija uređaje za terensku upotrebu. 8020A je opremljen varistorima i otpornicima osigurača za zaštitu od prenapona. Danas Fluke-ov asortiman uključuje merne uređaje posebno za upotrebu na terenu, takođe za zahtevne zadatke kao što su osciloskopi ili termovizijske kamere.

Naša Fluke ponuda.

Arduino razvojni sistemi

Arduino je fizičko-računarska platforma (razvojni sistem) otvorenog koda. Hardver se sastoji od jednostavnog otvorenog hardverskog dizajna Arduino ploče sa Atmel AVR procesorom i pratećim ulazno-izlaznim elementima, tačnije, na sebi poseduje mikrokontroler. Softver se sastoji od razvojnog okruženja koje čine standardni kompajler i bootloader koji se nalazi na samoj ploči.

Arduino hardver se programira koristeći programski jezik zasnovan na Wiring jeziku (sintaksa i biblioteke). U osnovi je sličan C++ programskom jeziku sa izvesnim pojednostavljenjima i izmenama. Integrisano razvojno okruženje je zasnovano na Processing-u.

Naša ponuda Arduino prozivoda.

Raspberry Pi je single-board kompjuter veličine kreditne kartice koji je razvila u Ujedinjenom Kraljevstvu. Fondacija RaspberryPi Srbija

Raspberry Pi Mini PC

Raspberry Pi (Raspberi paj) je single-board kompjuter veličine kreditne kartice koji je razvila u Ujedinjenom Kraljevstvu (Engleska) Fondacija Raspberry Pi sa namerom da promoviše i uči osnove informatike u školama i zemljama u razvoju. Originalni modeli Raspberry Pi i Raspberry Pi 2 modeli su proizvedeni u više različitih konfiguracija preko licencnih sporazuma za proizvodnju sa Newark element14 (Premier Farnell),RS Components i Egoman. Hardver je isti kod svih proizvođača. Nekoliko generacija modela Raspberry Pi modela je već izašlo na tržište. Prva generacija ( Pi 1) izbačena je u februaru 2012. kao osnovni model A i specifičniji model B. Modeli A+ i B+ izašli su godinu dana kasnije. Raspberry Pi 2 model B izbačen je u februaru 2015,a Raspberry Pi 3 model B u februaru 2016. Vrednost ovih ploča je između 20 i 35 US$. Pi Zero sa manjom štampanom pločom i ograničenim IO (GPIO) mogućnostima izbačena je u novembru 2015. u vrednosti od 5 US$. Svi modeli imaju Broadcom sistem čip koji podrazumeva ARM kompatibilni CPU i ugrađeni čip GPU (a VideoCore IV). CPU dostiže brzinu od 700 MHz do 1.2 GHz za Pi 3, sa memorijom ploče u opsegu od 256 MB do 1 GB RAM.SD kartice se koriste za čuvanje operativnog sistema i programske memorije u ili SDHC ili MicroSDHC veličinama. Većina ploča ima između jednog i četiri slota, HDMI i video izlaz, kao i 3.5 mm audio džek. Low-level izlaz snabdeven je brojem GPIO pinova koji podržavaju zajedničke protokole kao sto je I2C. Neki modeli imaju RJ45 Ethernet port a Pi 3 ima na ploči WiFi 802.11n i Bluetooth.Pronalazači Raspberry-ja daju Debian i Arch Linux ARM (Linux distribucije) za besplatno preuzimanje i promovišu Python kao glavni programski jezik, sa podrškom za BBC BASIC i podrškom(za RISC OS), C (programski jezik), C++, Java, Perl, Ruby, Squeak i jos mnogo drugih.U Februaru 2016, Raspberry Pi osnivači su izjavili da su prodali preko 8 miliona uredjaja, i time postigli da budu najbolji prodavci personalnih računara u UK, pobedivši Amstrad PCW.

Našu ponudu Raspberry Pi mozete pogledati ovde.
Raspberry Pi prezentacija.

BBC Micro:bit GO programiranje

Micro bit je džepni računar na kojem se može programirati dizajniran u Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi učenicima osnovnih škola pomogao da nauče programiranje, kritičko mišljenje i rešavanje problema. 

Ovaj mali ali moćni računar ima procesor, senzore za merač brzine i magnetometar, kompas, priključke za Bluetooth i USB, ekran koji se sastoji od 25 LED dioda, dve tipke koje se mogu programirati i može se napajati bilo putem USB-a ili spoljne baterije s nosačem. Ima dve tipke koje se mogu programirati i koristiti za kontrolu igara ili pauziranje i preskakanje pesama na listi za izvođenje.

BBC i još 25 partnera dizajnirali su ovaj uređaj još 2016. godine kako bi deci pružili zanimljiv i uzbudljiv uvod u programiranje i vratili novoj generaciji kontrolu nad tehnologijom. Danas se Micro bit uređaj koristi u školama širom sveta, od UK, Finske i Islanda do Singapura i Šri Lanke a sada i Zapadnog Balkana.

Korišćenjem micro bit uređaja, učenici mogu zajedno da rade na rešavanju svakodnevnih problema i odmah vide rezultate sopstvenog rada što im daje osećaj postignuća i ispunjava ih zadovoljstvom. Ovim radom se pojačava i motivacija za dodatno angažovanje u učenju i istraživanju što kod mladih ljudi može izazvati interes za inovaciju i preduzetništvo. Problemi koje učenici žele rešiti upotrebom Micro bit uređaja mogu biti raznoliki: od kreiranja jednostavnih detektora dima do rešavanja zaista složenih problema oko njih kao što je smanjenje emisije ugljen-dioksida.

Naša Micro Bit ponuda.

SONOFF pametne kuće

SONOFF SRBIJA ELEKTROLEUM – pametna kuća, automatizacija, alarm, video nadzor “sve u jednom”

Posredstvom autorizovanog i ekskluzivnog distributera, SONOFF kao vodeći i najfleksibilniji globalni smart home & security brend je od nedavno prisutan u regionu sa kompletnim asortimanom WiFi, RF 433Hz i Zigbee uređaja.

Pretvaranje vašeg prostora u sigurno, pametno i zabavno okruženje, automatizacijom postojećih ili SONOFF uređaja, sada vam je na dohvat ruke. Putem mobilnih telefona, tableta, pc računara, čak i glasom, moguće je jednostavno rukovanje svim povezanim uređajima ma gde se nalazili. Kontrolišite osvetljenje, sigurnost doma (alarm i video nadzor), napajanje klima, grejnih kotlova, pumpi, rampi, roletni, ventilatora, zamenite sve rf daljince, merite temperaturu i vlažnost, pravite najfleksibilnije scenarije i rešenja i sve to iz samo jedne aplikacije. Sonoff Srbija.

SONOFF uređaju koji se nalaze u našoj ponudi

SONOFF prezentacija.

EAST UPS – Inverteri

EAST je angažovan u 3 strateška poslovna sektora koji pokrivaju 5G+ pametna napajanja (UPS/EPS napajanje, inverteri/pretvarači, 5G napajanje baznih stanica, tranzitno napajanje železnicom, vojno napajanje), data centar (cloud computing data centar, rubni računarski data centar, IT infrastruktura), pametna energija (fotonaponski invertori i sistemi za proizvodnju električne energije, litijumske baterije i sistemi za skladištenje energije, gomile i sistemi za punjenje, mikromrežna mreža i pametna distributivna mreža), i provajder je globalne digitalne industrije integrisanog rešenja pametne energije.

Zvanična prezentacija.
Naša ponuda.

Inverter ili invertor je energetski elektronski uređaj ili kolo koje menja jednosmernu struju (DC) u naizmeničnu struju (AC). Dobijena rezultujuća frekvencija naizmenične struje zavisi od određenog uređaja koji se koristi. Invertori rade suprotno od ispravljača koji su prvobitno bili veliki elektromehanički uređaji koji pretvaraju naizmeničnu struju u jednosmernu. Ulazni napon, izlazni napon i frekvencija, i ukupno rukovanje snagom zavise od dizajna specifičnog uređaja ili kola. Inverter ne proizvodi nikakvu snagu; napajanje obezbeđuje izvor jednosmerne struje. Pretvarač snage može biti potpuno elektronski ili može biti kombinacija mehaničkih efekata (kao što je rotacioni aparat) i elektronskih kola. Statički pretvarači ne koriste pokretne delove u procesu konverzije. Invertori snage se prvenstveno koriste u elektroenergetskim aplikacijama gde su prisutne visoke struje i naponi; kola koja obavljaju istu funkciju za elektronske signale, koji obično imaju veoma niske struje i napone, nazivaju se oscilatori. Kola koja obavljaju suprotnu funkciju, pretvarajući naizmeničnu struju u jednosmernu, nazivaju se ispravljači.

Unior ručni alati

Kompanija se rangira među najveće svetske predstavnike metaloprerađivačke industrije. Kompanija svoj uspeh zasniva na odlično ostvarenoj sinergiji svoja tri proizvodna segmenta (ručni alati, delovi za kovanje i sinteorvanje i specijalne mašine) koji kompaniji omogućavaju balansiran portfolio aktivnosti. Pouzdani odnosi sa dobavljačima su takođe veliki faktor uspeha.

Program Unior ručnih alata godišnje proizvodi preko 10 miliona komada alata i proizvoda od lima . Naslednik je bogate kovačke tradicije na području Pohorja i severoistočne Slovenije. U 19. veku se pojavilo nekoliko kovačnica na području Pohorja, koji su proizvodili poljoprivredne i zanatske alate. Njihov rad je povezan sa četiri železare u ovoj oblasti. Prva fabrika kovanog alata osnovana je početkom 20. veka, 1919. godine. Inženjeri Mirko Bremec i Valter Mach osnovali su Stiria Iron-Industrial Compani u Zrečama, gde kompanija Unior i danas ima svoje prostorije. Kompanija je tada bila savremena fabrika i proizvodila kovani alat za poljoprivredu, rudarstvo i zanate. Fabrika kovanja je pretvorena u mehaničku kovačnicu. Kovanje je obnovljeno posle Drugog svetskog rata. 1947. godine, nakon renoviranja i završetka zgrade, kovanje je preimenovano u Fabriku kovanih alata Zreče. U drugoj polovini XX veka, fabrika se uglavnom razvijala ulaganjem u proizvodnju ručnih alata. Pretežno orijentisan ka razvoju univerzalnih alata, fabrika je preimenovana 1974 i postala je poznata kao Unior, Fabrika kovanih alata Zreče. U narednim decenijama, Unior je uspostavio široko rasprostranjenu mrežu prodaje i distribucije širom svijeta.

Razvoj u 21. veku Unior je započeo ispunjavanjem brojnih zahtevnih standarda kvaliteta i standarda za upravljanje životnom sredinom. Kompanija ušla je na američko, australijsko, rusko i kinesko tržište i osnovala sopstvene firme na tim tržištima. Unior je globalni brend ručnih alata.

Naša ponuda UNIOR alata.

Grandstream

Grandstream Networks, Inc. povezuje svet od 2002. godine sa rešenjima “SIP Unified Communications” koja omogućavaju preduzećima da budu produktivnija nego ikada ranije. Naša nagrađivana rešenja služe tržištu malih i srednjih preduzeća i prepoznata su u celom svetu po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnosti. Grandstream rešenja smanjuju troškove komunikacije, povećavaju bezbednosnu zaštitu i povećavaju produktivnost. Naši otvoreni standardni proizvodi zasnovani na SIP-u nude široku interoperabilnost u čitavoj industriji, zajedno sa karakteristikama bez premca, fleksibilnošću i cenovnom konkurentnošću.

Grandstream povezuje svet od 2002. godine. Imena Grandstream-a označavaju kvalitet, inovativnost i pouzdanost jer već skoro 20 godina proizvode najsavremenije IP unificirane komunikacione proizvode sa glavnim fokusom na maksimiziranje poslovne produktivnosti, efikasnosti i komunikacije. Širok asortiman proizvoda kompanije Grandstream pomaže u povezivanju preduzeća širom sveta, a istovremeno im omogućava da postignu više nego ikada ranije.

Naša ponuda Grandstream uredjaja.