O nama

Elektroleum se bavi uvozom, distribucijom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne, merne, mrežne i test opreme, razvojnih sistema, hemijskih i ostalih proizvoda namenjenih sličnoj svrsi. U APR-u zvanično registrovani početkom 2021. godine, ali sa idejom i njenom implementacijom rođenom nekoliko godina ranije, za kratak period zahvaljujući profesionalnom pristupu uspeli smo da se pozicioniramo na tržištu i steknemo poverenje velikog broja kupaca, uglednih domaćih i stranih privatnih firmi i javnih preduzeća.

U prodajnom asortimanu imamo preko 10.000 artikala odmah dostupnih za slanje ili preuzimanje. Zahvaljujući širokoj mreži proizvođača i distributera iz inostranstva sa kojima usko sarađujemo, nudimo Vam mogućnost sastavljanja specifičnih porudžbina, njihovog namenskog uvoza i dostave na kućnu adresu po najpovoljnijih uslovima i u najbržem roku.

Na našem sajtu možete pronaći sitne elektronske, elektomehaničke i opto komponetne, poluprovodnike i ostale pasive neophodne za svakodnevne prepravke i popravke. Ručne i električne alate renomiranih brendova Unior, Knipex, Wiha, Wera, Hazet, Bosch, Toolcraft, Insize, Proxxom. Lemnu, mernu i test opremu i proizvode brendova Voltcraft, UNI-T, Weller, Ersa, JBC, AiXun, PeakTech, Testo, Chauvin Arnoux, Extech, Benning, Basetech, Felder Löttechnik, Stannol, Elsold, Interflux, Fluke, Flir, Velleman, Proskit, Owon, Rohde&Schwarz, Rigol, Siglent. Mrežnu opremu i kablove brendova TP-Link, D-Link, MikroTik, Brennenstuhl, Renkforce, Ruijie, Cudy, Planet, LR-Link, Cambium Networks, Sonoff, Tenda, Helukabel, Draka, Mercusys, Nedis. Razvojne sisteme Arduino, Raspberry Pi, Banana Pi, Seeed i Micro:bit. Hemijske proizvode brendova Kontakt Chemie, CRC, TermoPasty, Bungard, Amtech. Elektronske komponente: Finder, Omron, Molex, Lapp, Siemens, Wago, Tru, Eaton, TE Connectivity, Binder.

Ponosni smo na ćinjenicu da smo prepoznati od strane nemačkog giganta, firme Conrad Electronicsčiji smo jedini zvanični distributer na teritoriji Republike Srbije. Zahvaljujući tome, po najpovoljnijim uslovima možemo Vam ponuditi preko 6.000.000 različitih artikala koji se nalaze u njihovoj ponudi.

Vizija i ciljevi firme se odnose na podizanje kvaliteta i širenje asortimana u skladu sa specifičnim potrebama kupaca, kako onih koji se elektronikom bave amaterski i iz hobija, tako i onih čije su potrebe na visokom profesionalnom nivou. Elektroleum je tu da Vam pruži najkvalitetniju uslugu imajući sluha za Vaše potrebe, različitu platežnu moć i želju da u najkraćem roku dobijete ono što Vam je potrebno