O nama

Elektroleum se bavi uvozom, distribucijom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne, merne, mrežne i test opreme, razvojnih sistema, hemijskih i ostalih proizvoda namenjenih sličnoj svrsi. U APR-u zvanično registrovani početkom 2021. godine, ali sa idejom i njenom implementacijom rođenom nekoliko godina ranije, za kratak period zahvaljujući profesionalnom pristupu uspeli smo da se pozicioniramo na tržištu i steknemo poverenje velikog broja kupaca, uglednih domaćih i stranih privatnih firmi i javnih preduzeća.

U prodajnom asortimanu imamo preko 10.000 artikala odmah dostupnih za slanje ili preuzimanje. Zahvaljujući širokoj mreži proizvođača i distributera iz inostranstva sa kojima usko sarađujemo, nudimo Vam mogućnost sastavljanja specifičnih porudžbina, njihovog namenskog uvoza i dostave na kućnu adresu po najpovoljnijih uslovima i u najbržem roku.

Na našem sajtu možete pronaći sitne elektronske, elektomehaničke i opto komponetne, poluprovodnike i ostale pasive neophodne za svakodnevne prepravke i popravke. Ručne i električne alate renomiranih brendova Unior, Knipex, Bosch, Toolcraft, Insize, Proxxom. Lemnu, mernu i test opremu i proizvode brendova Voltcraft, UNI-T, Weller, Ersa, PeakTech, Chauvin Arnoux, Extech, Basetech, Elsold, Stannol, Fluke, Flir, Velleman, Proskit, Owon, Rohde&Schwarz, Rigol, Siglent. Mrežnu opremu i kablove brendova TP-Link, D-Link, MikroTik, Ruijie, Cudy, Planet, LR-Link, Cambium Networks, Sonoff, Tenda, Draka, Mercusys, Nedis. Razvojne sisteme Arduino, Raspberry Pi, Banana Pi, Seeed i Micro:bit. Hemijske proizvode brendova Kontakt Chemie, CRC, TermoPasty, Bungard, Amtech.

Vizija i ciljevi firme se odnose na podizanje kvaliteta i širenje asortimana u skladu sa specifičnim potrebama kupaca, kako onih koji se elektronikom bave amaterski i iz hobija, tako i onih čije su potrebe na visokom profesionalnom nivou. Elektroleum je tu da Vam pruži najkvalitetniju uslugu imajući sluha za Vaše potrebe, različitu platežnu moć i želju da u najkraćem roku dobijete ono što Vam je potrebno