SONOFF smart home automatizacija

Published by IT Elektroleum on

SONOFF SRBIJA ELEKTROLEUM – pametna kuća, automatizacija, alarm, video nadzor “sve u jednom”

Posredstvom autorizovanog i ekskluzivnog distributera, SONOFF kao vodeći i najfleksibilniji globalni smart home & security brend je od nedavno prisutan u regionu sa kompletnim asortimanom WiFi, RF 433Hz i Zigbee uređaja.

Sonoff je brend kompanije ITEAD koji se fokusira na razvoj smart home proizvoda i rešenja. Njihovi proizvodi su dizajnirani da unaprede kućnu automatizaciju i olakšaju kontrolu različitih uređaja u domaćinstvu putem pametnih telefona ili drugih IoT uređaja. Evo nekoliko vrsta proizvoda koje nudi Sonoff:

  1. WiFi prekidači: Sonoff nudi širok spektar WiFi prekidača koji omogućavaju daljinsko upravljanje električnim uređajima, kao što su svetla, ventilatori i grejači. Ovi prekidači se mogu lako integrisati u postojeće električne instalacije i omogućavaju kontrolu uređaja putem mobilne aplikacije.
  2. RF daljinski prekidači: Pored WiFi prekidača, Sonoff takođe nudi RF daljinske prekidače koji koriste radio-frekvenciju za komunikaciju sa uređajima. Ovi prekidači se mogu koristiti za kontrolu uređaja bez potrebe za internet konekcijom.
  3. Napredni moduli za automatizaciju: Sonoff nudi napredne module kao što su Sonoff TH10/TH16, koji omogućavaju merenje temperature i vlažnosti vazduha, kao i automatsko upravljanje uređajima na osnovu zadatih parametara. Ovi moduli se mogu koristiti za automatizaciju klima uređaja, grejača i drugih uređaja.
  4. Kontroleri za LED trake: Sonoff nudi kontrolere za LED trake koji omogućavaju upravljanje bojama, svetlinom i efektima osvetljenja putem mobilne aplikacije ili daljinskog upravljača.
  5. IP kamere: Sonoff nudi IP kamere za nadzor i bezbednost u smart home okruženju. Kamere omogućavaju praćenje u realnom vremenu i snimanje događaja putem mobilne aplikacije.
  6. Mobilna aplikacija eWeLink: Sonoff proizvodi se kontrolišu putem eWeLink mobilne aplikacije, koja omogućava jednostavno upravljanje uređajima, podešavanje rasporeda i automatizaciju, kao i integraciju sa drugim pametnim uređajima i platformama kao što su Amazon Alexa, Google Assistant i IFTTT.

Sonoff smart home proizvodi nude pristupačna rešenja za kućnu automatizaciju, omogućavajući korisnicima da unaprede svoje domove i uživaju u udobnosti i praktičnosti pametnih uređaja.

Elektroleum je kompanija koja se bavi prodajom električnih i elektronskih proizvoda, uključujući pametne uređaje i rešenja za kućnu automatizaciju. Pretpostavimo da Elektroleum nudi Sonoff smart home proizvode u svom asortimanu.

Kupci koji posete Elektroleum moći će pronaći različite Sonoff proizvode, kao što su WiFi prekidači, RF daljinski prekidači, napredni moduli za automatizaciju, kontroleri za LED trake i IP kamere. Elektroleum može pružiti stručne savete i podršku u vezi sa izborom, instalacijom i korišćenjem Sonoff smart home proizvoda.

Kroz partnerstvo sa Sonoff brendom, Elektroleum može ponuditi svojim kupcima visokokvalitetne smart home proizvode po pristupačnim cenama, omogućavajući im da unaprede svoje domove i uživaju u udobnosti i praktičnosti pametnih uređaja. Takođe, Elektroleum može organizovati obuke i radionice kako bi pomogao svojim kupcima da bolje razumeju kako da koriste i integrišu Sonoff proizvode u svoje smart home sisteme.

SONOFF uređaju koji se nalaze u našoj ponudi

SONOFF prezentacija.

Categories: Čitaonica