Voltcraft

Published by IT Elektroleum on

Bilo da su električna merna tehnologija i tehnologija merenja životne sredine, jedinice za napajanje i napajanje, tehnologija punjenja i baterije, baterije i punjive baterije ili endoskopi. Tehnički korisnici u razvoju, laboratorije, trgovina, održavanje i podučavanje, studenti i polaznici, tehnološki entuzijasti i profesionalci. Ljubitelji „uradi sam“ cene solidnu izradu i inovativnu tehnologiju VOLTCRAFT proizvoda, koji su se dokazali u praksi dugi niz godina. Pored tehničkog savršenstva i unutrašnjih vrednosti, dobar dizajn naglašava strast koja ulazi u proces razvoja izvanrednih proizvoda.

VOLTCRAFT merni uređaji se proizvode sa najvećom pažnjom. Preciznost svakog pojedinačnog uređaja čini osnovu za kalibraciju u skladu sa ISO ili DIN EN ISO/ICE 17025. Svi VOLTCRAFT merni uređaji su stoga dostupni u kalibrisanoj verziji. ISO kalibrisan uglavnom odmah sa zaliha.

Voltcraft je nemačka robna marka mernih i labaratorijskih instrumenata. Voltcraft alati, sa fokusom na multimetre i strujna i naponska napajanja se ističu po kvalitetu izrade i preciznosti merenja. Često se koriste u elektrotehnici, elektronici, automobilskoj industriji i drugim oblastima. Voltcraft merni alati Vam stoje na raspolaganju u mnogim aplikacijama, gde je potrebno precizno merenje električnih i elektronskih karakteristika, i gde je važna pouzdanost i preciznost. Izbor odgovarajućeg instrumenta zavisi od specifičnih zahteva aplikacije i budžeta korisnika. Ono što krasi ovaj brend jeste maksimalna usklađenost između cene i performansi, i sve to uz nemačku kontrolu kvaliteta u skladu sa razvojem novih tehnologija i rešenja u izradi uređaja. To ga čini jednim od najpouzdanijih alata u srednjem cenovnom rangu svetskog tražišta merne i labaratorijske opreme.

Po najpovoljnijim uslovima i cenama nudimo Vam proizvode koji se mogu naći u prodajnom katalogu čuvenog nemačkog giganta, kompanije CONRAD ( Conrad Srbija ). Određeni artikli su odmah dostupni na lageru, a ukoliko to nije slučaj, organizujemo uvoz i dostavu na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

https://www.conrad.com

Conrad Electronic SE je Nemački trgovinski lanac elektronskih proizvoda sa sedištem u Hirschau-u.

Asortiman proizvoda fokusiran je na potrošačke i specijalizovane elektroničke linije, uključujući računarsku opremu, multimediju, modeliranje, kućnu automatizaciju, alate, elektronske komponente, baterije i proizvode za napajanje…

Trenutni asortiman proizvoda Conrad-a obuhvata oko 450.000 različitih artikala. Asortiman proizvoda uključuje i svetske brendove, kao što su Apple, Microsoft, Philips, Samsung, Bosch, Makita, Garmin, SanDisk, Canon, Nikon, Abus, LG, Logitech, Osram i mnoge druge. Conrad je ujedno i poznat po svojim brendovima – VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, Reeli, Conrad Energi i C-Control.

Categories: Čitaonica