PCWork

Published by IT Elektroleum on

Osnovan 2020. godine, PCWork je veoma mlad brend sa sedištem u Nemačkoj, koji se fokusira na razvoj i dizajn alata za elektroniku. Mali tim hobi-pronalazača, koji voli da radi sa elektronikom. Pokrenut strašću, želeli smo da kreiramo alate koji nude sve što „entuzijasta elektronike“ poželi po fer i atraktivnoj ceni. Verujemo da bi svako trebalo da ima pristup dobrim alatima i stoga nudi proizvode sa najboljim karakteristikama u klasi za svaki pojedinačni budžet. Prateći ovu filozofiju, lansirali smo našu prvu liniju proizvoda: Digitalne multimetre, koja je doživela veliki uspeh. Zbog toga smo odlučili da u naš program dodamo dve nove linije: instrumente za digitalno testiranje napona i laboratorijska napajanja.

Jedan proizvod za svaku individualnu potrebu i budžet: PCV01A, PCV01B, PCV02A i PCV02B. Svi proizvodi imaju robusno kućište sa gumenim kućištem, LED radnu lampu i dolaze sa funkcijom detekcije bezkontaktnog napona, kao i visokokvalitetnim test kablovima.

Digitalni merač stezaljki PCV05A, detektor napona PCV06A i tester utičnice PCV06B. Svaki proizvod nudi sjajnu i inovativnu funkcionalnost po najboljoj vrednosti u klasi. Bez obzira šta želite da izmerite, mi imamo za vas.

Naše prvo laboratorijsko napajanje. Uređaj je savršen za ambiciozne hobiste, elektronske laboratorije ili profesionalne aplikacije. Pored odličnih tehničkih karakteristika, napajanje garantuje stabilne performanse i najbolje rezultate. Pored toga, njegova kompaktna veličina i visokokvalitetna mat-crna završna obrada naglašavaju njegovu praktičnost dok izgleda elegantno u elektronskoj laboratoriji.

Naša ponuda PCWork prozivoda.

PCWork prezentacija.

Categories: Čitaonica