Uni-Trend UNI-T merni instrumenti

Published by IT Elektroleum on

UNI-T je globalni proizvođač i dobavljač visokokvalitetnih elektronskih mernih instrumenata i alata. Osnovan u Kini, UNI-T se razvio u međunarodnog lidera u oblasti testiranja i merenja, sa širokom paletom proizvoda koji se koriste u različitim industrijama, uključujući elektroniku, elektroenergetiku, telekomunikacije, automobilsku industriju i HVAC. Puno ime Unity Technology Company.

Brend UNI-T nudi širok spektar mernih instrumenata, kao što su:

  1. Multimetri: Digitalni i analogni multimetri za merenje električnih veličina, kao što su napon, struja, otpor, kapacitet, frekvencija i temperatura.
  2. Amper klešta (Clamp Meters): Uređaji za merenje struje u kablovima bez potrebe za prekidanjem strujnog kola.
  3. Osciloskopi: Instrumenti za vizuelni prikaz i analizu električnih signala u vremenskom domenu.
  4. Termometri i termalne kamere: Uređaji za merenje temperature pomoću kontaktnih i beskontaktnih metoda.
  5. Ispitivači izolacije: Instrumenti za merenje otpora izolacije električnih uređaja, komponenti i instalacija.
  6. Luxmetri: Uređaji za merenje osvetljenosti, odnosno intenziteta svetlosti u jedinici luks.
  7. Naponski indikatori i testeri kabla: Alati za detekciju prisustva napona i proveru kontinuiteta u električnim instalacijama

Osim ovih instrumenata, UNI-T nudi i druge alate kao što su anemometri, vlagomeri, tajmeri, kalibratori, laboratorijski izvori napajanja, pa čak i uređaje za kućnu automatizaciju.

UNI-T se fokusira na pružanje pouzdanih, preciznih i pristupačnih mernih instrumenata koji zadovoljavaju potrebe profesionalaca i entuzijasta. Njihovi proizvodi su poznati po kvalitetu izrade, korisničkom iskustvu i inovativnim funkcijama, što ih čini popularnim izborom za mnoge koji traže mjerne instrumente i alate.

Naša ponuda UNI-T proizvoda.

Categories: Čitaonica