Proxxon električni alati

Published by IT Elektroleum on

Elektroleum Vam nudi kompletan originalni asortiman Proxxon električnih alata i delova po najpovoljnijoj ceni Srbiji. Našu ponudu možete videti ovde. Osim na sajtu oglašenih najpopularnijih modela alata, u mogućnosti smo da obezbedimo baš sve što fabrika proizvodi, uključujuči i rezervne delove.

Više od četrdeset godina PROXXON proizvodi alate za MICROMOT sistem. Visokokvalitetni fini električni alati za modelare, precizne mehaničare, kalupare, optičare, zlatare, časovničare…


PROXXON je neosporan lider na tržištu kada je reč o visokokvalitetnim električnim alatima i pribor za male, precizne projekte. Sa neuporedivim kvalitetom za fin poslove, nije čudo što se zovu “Fini alat”!
Već 45 godina, PROXXON u Nemačkoj i u porodičnom vlasništvu proizvode kovani, kvalitetni električni alati, proizvedeni po najvišim standardima. Veliki asortiman nudi alate za proizvođača modela, drvoprerađivača, metalnog radnika, zlatara, optičara, kabineta, škola i zanatskih stručnjaka.
PROXXON MICROMOT alati su prilagođeni tako da olakšavaju i olakšavaju posao. Svaka proizvedena mašina i alat su pojedinačno izgrađeni i testirani, predmet po predmetu, tako da je osiguran kvalitet. Firma ima sedište u Nemačkoj i osnovano je 1. decembra 1977. godine u Niersbachu, malom gradu na jugozapadu, samo 35 kilometara od najstarijeg grada Nemačke, Triera. Kao kompanije dugoročna lokacija Niersbach postala suviše mala, u septembru 2011 firma prelazi na novu lokaciju, logističkog centra u Fohren, malom gradu nedaleko od Autobahn-a 48 i samo nekoliko milja daleko od Triera. Cilj kompanije je bio proizvoditi električni alat za više hobi aplikacija, kao i razne profesionalne zadatke, pružajući korisnicima visokokvalitetne alate za snagu veličine koja nikada ranije nisu bila ponuđena.Kroz inženjering i proizvodnju punu liniju električnih alata za gustoj projekta, stavljajući akcenat na male težine i tankog dizajna, veoma PROXXON brzo postao sinonim za visok kvalitet alata u ovom segmentu, bez ikakvog uticaja na performanse.Naša filozofija je oduvek bila da obezbedimo korisniku prilagođene alate za posebne projekte, umesto da ponudi višefunkcionalnu opremu koja je napravljena za sve, ali ne može učiniti ništa dobro. Usredsređivanje na ovaj cilj olakšao je kontinuirani razvoj korisnih alata, što je dovelo do linije od više od 50 jedinica za mnoge različite aplikacije, sve u cilju što lakše i preciznije za naše kupce.

Categories: Čitaonica